Followers

Saturday, September 25, 2010

Snowy, Phoebe & Pino

Onze 3 kattebeesten zijn dol op buiten spelen, iedere morgen staat Phoebe al meteen voor de deur te draaien omdat ze naar buiten wil. Snowy volgt dan al heel snel en Pino komt er dan nog achteraan sukkelen.

Phoebe is de meest avontuurlijke van de drie, ze zit binnen no time boven op het dak of in een boom, zij gaat ook het verste van huis. Snowy gaat de tuin wel uit maar komt regelmatig even binnen kijken, ze vindt buiten het leukst als wij ook buiten zijn, en komt ons regelmatig ophalen om ook naar buiten te gaan. Ze komt dan bij je mauwen en blijft heen en weer lopen tussen buiten en binnen tot je mee komt.

Pino komt de tuin niet meer uit, zij kan niet meer over de schutting klimmen, dus zoekt ze en lekker plekje om te gaan liggen.

Snowy en Phoebe jagen allebei op kikkers, die het tot nu toe altijd overleven. Kikkers kunnen nl. heel hard gillen en dan weten de kinderen hoelaat het is en wordt de kikker bevrijd en in de vijver gedaan.

Snowy vangt ook heel veel insekten en eet ze ook allemaal op, het liefste Libelles die je dan hoort knarsen in haar bek als ze ze opeet. Ze heeft ook al een keer een bij of een wesp geprobeerd en is toen in haar poot gestoken, ik hoop dat ze ervan heeft geleerd.


Snowy & Phoebe samen op kikkerjacht


PinoPhoebeSnowySnowy ligt het liefst op het gras, dan kan ze alle insekten die langsvliegen vangen.

1 comment:

  1. wat een heerlijke beesten, zo leuk om te zien als ze genieten in de tuin!

    ReplyDelete